Kenmerken

Opties & Functies
Kenmerken
Hoe werkt het?

Opencart

Prestashop

Shopify

WooCommerce

...

vs

Invictum

Invictum vs de andere platformen

De uitdaging ligt vooral bij wanneer U een supplement per product en éénmalige kost wilt berekenen voor het product die U wilt verkopen. Afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden, moet de prijs correct berekend worden. Daarnaast kan U werken met enkelvoudige prijzen (bijvoorbeeld: voor een klant) of samengestelde prijzen (bijvoorbeeld: als groothandelaar naar detailhandelaar toe). Bij de andere platformen bestaan wel soortgelijke modificaties maar deze worden nauwelijks onderhouden en wordt niet ondersteund in een overzichtelijk en degelijk beheer.

Webshop platform Invictum is daarom het antwoord en dé oplossing voor deze uitdaging, gebaseerd op een solide fundering en degelijk ondersteuning.

Voor alle duidelijkheid wordt hieronder uiteengezet aan de hand van een voorbeeld:

Invictum webshop platform
Invictum • Webshop platform

U bent een handelaar in snoepgoed en koekjes. Uw gamma is uitgebreid en elk product heeft zijn eigen kenmerk en specifieke zorg. Een klant zoekt bijvoorbeeld een speciale lolly en komt bij U terecht. Maar U weet niet hoe de klant zijn/haar lolly wilt hebben. Dit kan verpakt worden in een wikkel zonder enige afwerking of wenst afgewerkt te ontvangen met een reeks van mogelijkheden.

Bijvoorbeeld:

Zoals U hierboven vaststelt, heeft elk afwerking een ander prijs en elk product moet afzonderlijk afgewerkt worden. Daarom moet voor elk afgewerkt product een supplement berekend worden, afhankelijk aan het tarief dat vooraf is bepaald.

Daarnaast weet U niet hoe hij/zij haar lolly’s wil ontvangen. De redenen kunnen uiteen liggen. De ene wil het kant en klaar hebben of een ander gaat een eigen toets aan geven. Om uw klanten die keuzemogelijkheid te geven, kan de prijs per pakket berekend worden. Er kan een keuzemogelijkheid ingebouwd worden met volgende opties:

Wederom, voor elk keuze hoort een ander tarief bij. In tegenstelling tot afzonderlijke kost, wordt hier een éénmalige supplement berekend.

Kortom, dit is heel veel informatie die U krijgt zonder dat U nog klanten achteraf moet bellen, mailen of een offerte moet opmaken over de levervoorwaarden. De klant krijgt onmiddellijk de juiste prijs zodat U tijd kunt insteken in andere belangrijke zaken. Daarbij nog, klant krijgt wat hij/zij gevraagd heeft.

Belangrijkste kenmerken:

Afhankelijk van de reeks keuzes die gemaakt worden, wordt een supplement per stuk bijgeteld aan de basisprijs.

Afhankelijk van een reeks keuzes die gemaakt worden, wordt een supplement per pakket bijgeteld aan de basisprijs.

Hier wordt één vaste prijs gehanteerd, onafhankelijk van de aantallen.

In tegenstelling tot enkelvoudige prijs, wordt de prijs gehanteerd afhankelijk van de aantallen. Bijvoorbeeld vanaf een bepaald hoeveelheid kan een ander prijs toegekend worden.

Belangrijkste voordelen:

U steekt geen of nauwelijks tijd meer in het opstellen van offertes … misschien enkel bij uitzonderlijke gevallen.

Op basis van de keuzes krijgt de klant onmiddellijk de juiste prijs.

Achteraf is er geen discussie meer mogelijk want het staat op papier!!!

Invictum © 2021

Website verzorgd door DM Design